Reacties

 

Reactie plaatsen op Google Maps, klik hier

 


Reactie plaatsen

Reacties

D. de Haan
2 maanden geleden

Ik heb Irma gevraagd voor een afbouwschema na meerdere borstontstekingen. Na weer een nieuwe borstontsteking is ze meteen gekomen en heeft ze mij hier doorheen geholpen en daarna ook geholpen met het afbouwen. Ze heeft alle tijd hiervoor genomen en dacht mee met alle mogelijke opties. Ik ben superblij met alle hulp en steun van Irma!

Milou de Zwart
een jaar geleden

Irma is echt een lieverd. Toen ik haar belde kwam ze snel daarna langs en had echt heel veel kleine en makkelijke tips waardoor het voeden zo snel zo veel gemakkelijker werd. Ik dacht veel gelezen te hebben en was beetje sceptisch (moet ik niet gewoon stoppen?), maar ontzettend blij met haar bezoek en lieve hulp daarna nog via de app als je even vastloopt.. mijn ventje dronk eerst amper en daarna heerlijk!

Heike
2 jaar geleden

Ik wil Irma echt van harte aanbevelen als lactatiekundige. Ze kon snel langs komen en heeft goed de tijd genomen om alles in kaart te brengen waarna een zeer uitgebreid advies volgde. Nadien was ze ook zeer makkelijk bereikbaar voor nadere vragen en heeft ze alles uit de kast getrokken (diverse kolfapparaten, tepelhoedjes etc etc) om te helpen. Ook is ze eerlijk en reƫel en denkt goed mee: hoe haalbaar is het allemaal voor de kersverse moeder. Echt top!

Eva
2 jaar geleden

Toen mijn kindje 6 weken oud was kreeg ik een vreselijke borstontsteking met abces. Irma heeft me hierin zo ontzettend goed begeleid. Dat ze me zo zorgzaam, betrokken, professioneel en liefdevol hier doorheen heeft gecoacht heeft ertoe geleid dat ik nu (8 maanden later) nog steeds moeiteloos borstvoeding geef met heel veel plezier. Ik heb heel veel van haar geleerd, maar haar liefdevolle aandacht zorgde er uiteindelijk voor dat ik door kon gaan met borstvoeden. Ze was echt een reddende engel toen!

Loes
2 jaar geleden

Ik ben erg prettig geholpen door Irma. Ze kwam na mijn hulpvraag direct dezelfde nog avond langs! Gedurende ons contact was ze sowieso erg flexibel. Contact was erg prettig en ze nam echt de tijd om me goed te adviseren.

Adelaide
2 jaar geleden

Irma helped me with phasing out pumping in a very efficient way. She was supportive and very responsive. I highly recommend her.

J. Brands
2 jaar geleden

Irma heeft ons vorige jaar heel fijn geholpen bij de borstvoeding. Onze zoontje was toen met verschillende reden lastig aan de borst en was ontevreden. Met haar hulp en advies zijn onze probleem en mijn onzekerheid snel verholpen. Irma is flexibel en kon vaak vrij direct komen wanneer ik haar hulp nodig zal hebben.